Pakaian Dalam Wanita

Kedai kami menawarkan pelbagai jenis lingerie seksi termasuklah babydolls, garter sets, bodystockings, coli, teddies dan seluar dalam. Beli baju seksi untuk suami dan baju tidur malam pertama. Terdapat lebih 300+ lingerie seksi di laman web kami. Semua ready stok jadi anda tak perlu tunggu lama-lama untuk menerima order baju tidur seksi anda.

Anda boleh memilih dari koleksi "sensual" dan "elegant" kami seperti baju tidur satin, baju tidur long gown dan peignoir sets. Tidak ketinggalan juga baju tidur jarang dan baju tidur nipis yang boleh menonjolkan lagi ke-seksian anda. Anda boleh memberi lingerie sebagai hadiah kepada rakan atau pasangan anda. 

Feedback Dari Pelanggan-Pelanggan Kami

  1. Nak bagitau baju tido saya dah receive tengahari tadi..tq..tak sabar rasanya nak pakai lingerie seksi tu... :) [Julie, Sarawak]
  2. Hi..Saya sudah terima pagi tadi...Pakaian dalam yang saya beli tu memang nampak cantik...thanks and nice dealing with u..I will recommend your lingerie shop to my friends..thanks again...[Miera, Kuala Lumpur]
  3. Brg dah sampai semalam...thanks n nice lingerie..hubby pun suka :-) [Wanie, Selangor]
  4. I've just taken the parcel from courier..Wow! sexy giler. I dont imagine it would be so sexy like this..sebab dlm picture nampak mcm satin yg jarang. huhu..anyway, thanks a lot.. [Rini, Melaka]
  5. I already received my lingerie. Thanks for the shipment. I'm looking forward to do more order in the future. [Tini, Brunei]
  6. Saya dah terima kiriman lingerie seksi saya kejap tadi, terima kasih banyak-banyak, all nicely packed and in good condition. [Kamal, Johor]
  7. Thanks for ur help...husband saya suka sume baju tidur nipis yg saya beli dr awak...[Mimi, Kedah]

[Sila baca surat cinta dari pelanggan-pelanggan kami]